Afgelopen weekend was er in Goes de Doushi Zomerschool. Van vrijdag tot zondag waren we met ruim 45 aikidoka in Goes te gast. De organisatie was ook dit jaar weer top geregeld, misschien nog wel weer een stap beter dan vorig jaar, we blijven verbeteren. Veel mensen hadden een tentje of campertje meegenomen wat erg handig was want we mochten kamperen naast de dojo. Het programma zag er als volgt uit.

  • Vrijdagavond Bart en Ivo.
  • Zaterdag Sandra, Marcel, Jan, Charles, Man-Yen
  • Zondag Mark, Jan Willem, Bart

Het is super fijn om van al deze mensen les te krijgen. Op een zomerschool als deze vindt je altijd verdieping en wordt je blij van alle trainingsuren en gesprekken over onze fantastische sport.

Wat de zomerschool extra gezellig maakt zijn de sociale activiteiten. Op zaterdagmiddag was er een gezamenlijke lunch en zaterdagavond was er ook nog een erg goede bbq geregeld. Helaas waren er het hele weekend stortbuien wat de partytent niet heeft overleefd, helaas maar het weer valt niet te regelen. En dan was er nog de wedstrijd Nederland – Turkije op groot scherm. Kortom buiten de mat was het ook goed geregeld.

Dus ondanks de fysieke regen heeft het hele weekend de zon geschenen !

Organisatie en alle deelnemers, heel erg bedankt en tot volgend jaar !!!