Afgelopen zaterdag was onze januari stage van de Doushi. Een mooie ochtend met lessen van Charles Kientz en Fred Veer. Dat was echter niet het hoogte punt… In japan was het namelijk Kagami Biraki. Kagami Biraki is een japanse traditie die stamt uit de 18e eeuw, uit de tijd van de shoguns. Deze ceremonie wordt in de Hombu dojo in ere gehouden en traditioneel worden de nieuwe hoge dan-graden op deze dag toegekend.

Els heeft dit jaar de 5e dan gekregen ! Een erg grote eer en wij zijn als bond erg blij met haar vrolijkheid, inzet en werk achter de schermen. Els traint al sinds 1985 en heeft de hele geschiedenis van de ASD meegemaakt !

Wij willen Els via deze weg nogmaals feliciteren met het behalen van deze hoge graad en hopen haar nog vaak op de tatami en achter de schermen te zien!

Namens alle leden van de Doushi, GEFELICITEERD !