Afgelopen zondag was het tijd voor onze eerste stage van het jaar!

Het jaar werd echt mooi afgetrapt. Met een volle mat begon Man Yen (4e dan) met de warming up. Daarna de eerste stage met als aandachtgebied het aanvallen van centre line van de uke. Dit komt in allerlei technieken terug en het was erg goed om hier eens goed bij stil te staan.

Daarna een mooie les van Charles (6e dan) op de aanval Ushiro Katate dori (beide handen op de rug vastpakken). Verschillende technieken volgden en werden geoefend. Wederom erg leerzaam en leuk.

Na de stages en het afgroeten vroeg onze voorzitter Jan Willem om nog even te blijven zitten. Jan sensei is namelijk 78 jaar geworden en staat al 70 jaar op de mat! Judo, Taekwondo, Aikido, een budoman in hart en nieren! Dat hebben we gevierd, een fles, bloemen, balonnen, oliebollen,koffie en andere lekker dingen.

Sensei van harte gefeliciteerd ! Man Yen en Charles sensei, bedankt voor jullie mooie lessen het was een hele fijne ochtend !