Wie denkt dat we niet sporten in de zomer heeft het mis. Dit weekend is het Zomerschool met een hoofdletter. Het hele weekend zijn er speciale trainingen in de dojo van Yawara in Heilloo.

Ondanks de timing, midden in de zomer, zijn er veel mensen. Niet iedereen kan het hele weekend en sommige zijn al op vakantie, sommige kiezen een dagdeel of 1 dag. Maar door het weekend heen zijn er echter veel mensen op de mat en is er vooral ook veel lol.

De locatie is super, de mat groot genoeg, een barretje binnen en genoeg ruimte buiten om even uit te waaien en op adem te komen. Dat laatste is wel nodig want het is warm en er zijn 4 stages per dag!

Dit jaar hebben we gekozen om allemaal Doushi leraren de stages te laten verzorgen. We zijn nog niet zo’n hele oude bond en ondanks dat de meeste mensen elkaar al lang (of heeel lang) kennen is het goed om opnieuw te leren van elkaar! De zomerschool is daarvoor een fantastische gelegenheid.

Op zaterdagavond is er ook een BBQ georganiseerd, lekker napraten met een biertje, fris en een heerlijke BBQ of je nou carnivoor bent of vegetariër.

Aan de organisatie, bedankt, strak geregeld.

Aan de leraren maar ook alle deelnemers, bedankt voor alle lessen en de gezelligheid op de mat!

Volgend jaar weer toch?!