Een volle mat en een mooie programma: het zondag volop genieten in Delft tijdens een bijzondere Doushi-stage. De hele dag konden we deel nemen aan maar liefst vier lessen van vier verschillende sensei (leraren).

We begonnen de dag met een les van Bart Suijkerbuijk. Hij is de dojo-cho van onze dojo in Goes, Aikido Baruto. Daarna gaf les van Lex van Teeffelen van Yawara een mooie stage. Het was mooi om te zien hoe zij, ieder vanuit een andere achtergrond, twee lessen gaven die in elkaar overliepen en elkaar versterkten. Tussen de middag werd de inwendige mens verwend met verse broodjes van de bakker (dank Mark!), waarna het de beurt was aan onze gastdocent Peter Floor van Aikido in Spijkernisse (Iwa Ryu Aikido) met een bijzondere les vol vloeiende bewegingen. Jan Lieffering (Aikido Stichting Delft) legde tot slot weer een fantastische les op de mat.

Het thema van de dag was “oude vrienden, nieuwe vrienden”. Die waren in grote getalen aanwezig en iedereen heeft enorm naar het zin gehad. Op naar de volgende Doushi stage!