Vanochtend vroeg was het zover, de opening van het nieuwe budo jaar. Zoals aangegeven in het vorige nieuwsbericht was het dit jaar wat anders dan anders. De Kagami Biraki werd online gestreamd vanuit de Hombu-dojo in Tokyo.

Bij de ceremonie van de Kagami Biraki worden traditioneel de nieuwe hoge dan-graden bekend gemaakt. Dit jaar heeft onze penningmeester ,Fred Veer, de 5e dan mogen ontvangen. Fred sensei zet zich al jaren in als leraar bij de ASD en heeft daarnaast diverse bestuurlijke functies vervult binnen de ASD en diverse bonden. We zijn dan ook erg blij dat Fred sensei deze uitzonderlijke graad heeft mogen ontvangen.

Bevriende sensei Peter Floor en Rob de Wolff hebben beide de 6e graad mogen ontvangen deze Kagami Biraki. Ook Francisca van Leeuwen van de DAF heeft haar 6e dan mogen ontvangen vandaag.

Alle vier namens de AAD, van harte gefeliciteerd !