Vandaag was het weer een mooie ochtend. Dat kwam niet door de regen buiten maar door de vele mensen van alle dojo’s van de bond die naar Delft waren afgereisd voor de Doushi-stage.

De ochtend werd geopend door Jan Willem, onze voorzitter, met een welkomswoordje en een speciaal welkom voor de leden van de nieuwe dojo Kokoro.

Fred Veer sensei, 4e dan, gaf de eerste les. Een wapenles met de tanto waarin veel aandacht voor de basis van dit houten mes was. Veel interessante punten voor zowel de beginner als de gevorderde aikidoka.

De tweede les werd verzorgd door Rob Conradi sensei, 5e dan. Rob had als aanvals vorm kata dori men uchi. Aandacht ging uit naar de irimi, de ingaande beweging met je centrum, voor het uitvoeren van diverse technieken. Ook hier veel te leren voor beginners en gevorderden.

Fred en Rob erg bedankt voor de mooie lessen !